Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Johan Forsell M Om Asylinvandringen Lag Niva Under Oeverskadlig Framtid

Johan Forsell (M) om asylinvandringen: "Låg nivå under överskådlig framtid"

Ny rapport visar minskad asylinvandring

Migrationsminister Johan Forsell (M) har presenterat en ny rapport som visar att asylinvandringen till Sverige har minskat. Rapporten visar att antalet asylsökande i Sverige har minskat med 40 % jämfört med samma period förra året. Detta är den lägsta nivån på asylinvandring sedan 2014.

Flera faktorer bakom minskningen

Forsell pekar på flera faktorer som ligger bakom minskningen av asylinvandringen. En faktor är den skärpta migrationspolitiken som regeringen har infört under de senaste åren. En annan faktor är den förbättrade situationen i många av de länder som människor flyr ifrån. Dessutom har pandemin också bidragit till minskningen av asylinvandringen.

Fortsatt låg nivå förväntas

Forsell säger att han tror att den låga nivån på asylinvandring kommer att fortsätta under överskådlig framtid. Han pekar på att den skärpta migrationspolitiken kommer att fortsätta att gälla och att situationen i många av de länder som människor flyr ifrån inte förväntas förbättras nämnvärt under de närmaste åren.

Kritik från oppositionen

Oppositionen har kritiserat regeringen för den skärpta migrationspolitiken. De menar att politiken är för inhuman och att den gör det svårt för människor att söka skydd i Sverige. De menar också att politiken inte har varit effektiv för att minska asylinvandringen.

Forsell försvarar politiken

Forsell försvarar regeringens migrationspolitik och säger att den är nödvändig för att skydda Sveriges gränser och för att säkerställa att Sverige kan ta emot flyktingar på ett ordnat sätt. Han säger också att politiken har varit effektiv för att minska asylinvandringen och att den kommer att fortsätta att gälla under överskådlig framtid.


Comments